Blog'as

Ar galima nardyti su kontaktiniais lęšiais?
Ar galima nardyti su kontaktiniais lęšiais?Ar galima snorkelinti su kontaktiniais lęšiais? Nardymas ir snorkelinimas yra puikus būdas patirti povandeninį pasaulį. Tačiau jei nešiojate kontaktinius lęšius, galite susimąstyti, ar jie saugūs naudoti vandenyje....
Kontaktiniai lęšiai geriausiai tinkantys sausoms akims
Kontaktiniai lęšiai geriausiai tinkantys sausoms akims

Šiais metais be jokių abejonių praleidome kurkas daugiau laiko namuose, spoksodami į ekranus nei kada nors anksčiau. Ir nors šie pokyčiai suteikė privilegiją išvengti stresą keliančių rytinių kelionių (valio!), dėl to kenčia mūsų rega. Darbas iš namų ir nuolatinis skaitmeninių prietaisų naudojimas, norint prasiblaškyti ir pabendrauti, reiškia, kad mūsų akys nuo to kenčia ir yra nuolat įsitempusios. Be to, kai mes susikoncentruojame žiūrėdami į kompiuterį, mes rečiau mirksime, o tai verčia mūsų akis išsausėti.

Jei nešiojate kontaktinius lęšius ir esate jau puikiai pažįstamas su šia situacija, tuomet šis straipsnis kaip tik jums.

...
Kaip nesugadinti savo kontaktinių lęšių?
Kaip nesugadinti savo kontaktinių lęšių?

Netyčia suplėšytas kontaktinis lęšis yra beveik neišvengiama (apmaudi) patirtis, su kuria, kažkuriuo metu, susiduria kiekvienas lęšių nešiotojas. Lęšių suplėšymas gali suerzinti ir sukelti finansinius nepatogumus, ypač tiems, kurie nešioja savaitinius arba mėnesinius lęšius, nes jiems teks nusipirkti naują lęšį. Dėl šių priežasčių, galime nuspręsti pakentėti ir nešioti įplyšusį lęšį, tačiau patariame taip niekuomet nedaryti, nes tai gali pažeisti jūsų akis.

Jeigu jūsų kontaktinis lęšis jau yra pažeistas kai atidarote pakuotę, geriausia yra tuojau pat jo atsikratyti, galite kreiptis į pardavėją, prašyti pakeisti netinkamą lęšį nauju.Tačiau, suplėšyti kontaktinį lęšį juos nešiojant, tai jau visai kita situacija, kartais galite net nesuprasti, kad pats jį sugadinote! Tačiau nebijokite, čia rasite kelis visai paprastus patarimus kaip nesuplėšyti ir nesugadinti savo kontaktinių lęšių.

...
7 stebinantys hialurono rūgšties privalumai
7 stebinantys hialurono rūgšties privalumai

Hialurono rūgštis, dar žinoma kaip hialuronas, yra skaidri, lipni medžiaga, kurią natūraliai gamina mūsų kūnas.

Didžiausia jų koncentracija randama mūsų odoje, jungiamąjame audinyje ir akyse.

Jos pagrindinė funkcija yra išlaikyti vandenį, kad jūsų audiniai išliktų drėgni.

Hialurono rūgštis turi kelias paskirtis. Daugelis žmonių mano, kad tai yra papildas, bet jis taip pat naudojamas daugelyje serumų, akių lašuose ir injekcijose.

Toliau pateikiami 7 moksliškai įrodyti privalumai pasireiškiantys naudojant hialurono rūgštį.

...
Ar saugu gaminti maistą nešiojant kontaktinius lęšius?
Ar saugu gaminti maistą nešiojant kontaktinius lęšius?

Apie kontaktinius lęšius galima išgirsti daugybę mitų, pavyzdžiui, kontaktiniai lęšiai gali užstrigti kitoje akies pusėje arba, kad lęšiai gali ištirpti jei per ilgai nešiosite juos saulėje. Vienas labiausiai bauginančių mitų yra susijęs su lęšių nešiojimu gaminant maistą. Tačiau tai tėra mitas. Taip, jūs tikrai galite gaminti maistą nešiodami kontaktinius lęšius.

...
Naujienlaiškis

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite geriausius pasiūlymus pirmi.

Verta paskaityti